Anza har tillverkat måleriverktyg i över 70 år; alltid för yrkesmålare och med tiden även för hemmafixare. Dem vet hur tufft, slitsamt och svårt det kan vara att själv stå där med penseln i handen. Att inspirationen är på topp i början men brukar kunna sjunka när det är dags för det praktiska arbetet. Därför stöttar Anza med enkla steg för steg filmer samt goda råd för ett lyckat reultat.

I Anzas fabrik i småländska Bankeryd tillverkar dem ca 30 miljoner måleriverktyg om året. I Bankeryd finns också deras utvecklingsavdelning som ständigt jobbar med nya borstblandningar, bättre rollerväv, greppvänligare handtag och ibland helt nya måleriverktyg. Där testas varje produkt tillsammans med yrkesmålare, hemmafixare och färgtillverkare ända tills varje kvalitetskrav är uppfyllt.

”Därför vågar vi säga att ett måleriverktyg från Anza tål att användas både ofta och länge. Vi vågar till och med säga att våra produkter är unika när det gäller effektivitet och ergonomi. Det finns dokumenterat i form av hundratals mönsterskyddade designlösningar och ett flertal patent.”

-ANZA

ANZA ELITE PRO LACKPENSEL